Themamenu

Kerstavond

Dinsdag 24 december

Kersthapje

*****

Millefeuille van gerookte eend en mango

Frambozenmayonaise I Tom berries I sweety drops

*****

Kroketje van rivierkreeftjes

Zure room I aardpeer I komkommer I aspergetip

*****

Consommé van fazant

Dobbelsteen gesneden groentjes I beukenzwammetjes I kervel

*****

Feestelijke gevulde kalkoenrollade

Wildgehakt I veenbessen I appeltje I crème van bloemkool I witloof I sausje van truffel en madeira

*****

Kerstmannetje in 3D

Sablé van pure en witte chocolade I botercrème van vanille en chocolade I coulis van rode bosvruchten

€ 69,- p.p.

Kerstdag

Woensdag 25 december

Kersthapje

*****

Millefeuille van gerookte eend en mango

Frambozenmayonaise I Tom berries I sweety drops

*****

Consommé van fazant

Dobbelsteen gesneden groentjes I beukenzwammetjes I kervel

Of 

Sorbet

*****

Feestelijke gevulde kalkoenrollade

Wildgehakt I veenbessen I appeltje I crème van bloemkool I witloof I sausje van truffel en madeira

*****

Kerstmannetje in 3D

Sablé van pure en witte chocolade I botercrème van vanille en chocolade I coulis van rode bosvruchten

€ 59,- p.p.

Take-away Kerst en Eindejaar

Volledige menu € 75.00 p.p.

HERTENKALFSCHOTEL € 31.50 p.p.

Hertenkalffilet

Boschampignons, spruitjes en witloof

Appeltje met veenbessen

Gratin aardappeltjes

Bijhorende sauzen

KOUDE SCHOTEL € 30.50 p.p.

Halve babykreeft

Tomaat garnaal

Gerookte zalm

Ham met asperge

Coburg ham met meloen

Brood I cruditeiten I sauzen

SOEP € 7.50 p.p.

Fazant consommé

Brunoise groenten en beukzwam

1 liter

DESSERT € 8.50 p.p.

Kerstgebak

Bestellen via:

info@hetvoorhuys.be I 03/658.49.76

Ter plekke

AFHALEN:

24-25 december van 14u. tot 17u.

31 december van 09u. tot 10u.

BEREIDINGSWIJZE:

25 minuten in de oven 

180 graden