Restaurantkaart

Voorgerechten

Vleesgerechten

  • Spare Ribs € 23.50
  • Rundssteak € 26.50

    Filet Mignon

  • “Cornby” Hammetje (+-650gr) € 30.50

    Boerenkoolpuree - romige graanmosterdsaus

  • Parelhoenfilet “Spuprème” € 33.50

    Ganzenleversaus - gevulde champignons met panchetta en parmezaan

  • Belgische “Zesrib” (per 2 personen) € 34.50 p.p.

    Met groentenkrans

Bij al deze gerechten zijn saus, aardappelen en garnituur inbegrepen.

Visgerechten

  • Scampi’s € 22.50

    in kruidige roomsaus of lookboter (9st.)

  • Sliptongen (2st.) € 25.50
  • Blauwe “Leng Haas” € 26.00

    Risotto met venkel en look - Beurre Blanc

  • Paling in’t groen € 28.50
  • Zeetong “Meunière” € 34.50

    Aanrader!

Bij al deze gerechten zijn saus, aardappelen en garnituur inbegrepen.

Supplement

  • Zoete aardappelen € 2.00
  • Gemengde sla, tomatensla, witlofsla of warme groenten € 3.50

Desserts