Restaurantkaart

Voorgerechten

Vleesgerechten

  • Spare Ribs € 23.50
  • Rundssteak € 26.50

    Filet Mignon

  • Pata Negra "Iberico" varkenshaas € 26.50

    Fijne Blackwellsaus I mini Franse worteltjes I gebakken patatjes

  • Hoevekip "Tandoori" € 24.50

    Crème van erwten I groene asperges I kroketten

  • Chateau Briand "Aberdeen Angus" (per 2 personen) € 34.50 p.p.

    Fris slaatje of warme groenten (+ € 2.00)

Bij al deze gerechten zijn saus, aardappelen en garnituur inbegrepen.

Visgerechten

  • Scampi’s € 22.50

    In kruidige roomsaus of lookboter (9st.)

  • Sliptongen (2st.) € 25.50
  • Tonijnfilet € 29.50

    Sausje van Noilly Prat I taboulé met fijne kruiden en groenten

  • Visbrochette van de chef € 26.50

    Gemarineerd en gespiesd op citroengras I gember I limoenblad I munt I gebakken aardappelen

  • roggevleugel € 34.50

    Kappertjesboter I krieltjes I fris slaatje

Bij al deze gerechten zijn saus, aardappelen en garnituur inbegrepen.

Supplement

  • Zoete aardappelen € 2.00
  • Gemengde sla, tomatensla, witlofsla of warme groenten € 3.50

Desserts