Restaurantkaart

Voorgerechten

Vleesgerechten

  • Spare Ribs € 26.50

    Barbecue spicesd I gemarineerde ananas i crispy crumble van noten en chili

  • Filet Mignon € 28.50

    Aberdeen Angus (250gr.)

  • Entrécote Melkkalf "bordelaise" (250 gr.) € 32.50

    Cevenne ui I Andalouse I Franse worteltjes I uiringen I tuinerwtencréme

  • Traag gegaard lamszieljtel € 30.50

    Peterseliekorst I groene asperges I gegrilde groenten I champignon aardappeltjes I lamsjus met marjolein

  • Chateau Briand "Scotch" Aberdeen (250 gr.) € 33.00

    Créme van jonge worteltjes

Bij al deze gerechten zijn saus, aardappelen en garnituur inbegrepen.

Visgerechten

  • Scampi’s € 23.50

    In kruidige roomsaus of lookboter (9st.)

  • Sliptongen (2st.)* € 27.50
  • Paling in 't groen € 30.50

    Gemaakt met 18 verschillende groene kruiden

  • Rogge vleugel € 32.50

    Beurre Noisette I kappertjes I peterselie I citroen I aardappeltjes

  • Zeebaars (800-1000 gr.) op z'n geheel (per 2) € 54.00

    Krieltjes in de schil I gemengde sla I schuimig botersausje

* Deze gerechten kunnen glutenvrij gepaneerd worden

Supplementen

  • Zoete aardappelen € 3.50
  • Gemengde sla, tomatensla, witlofsla of warme groenten € 4.50

Desserts