Feta I tomatensaus I basilicum I hazel en walnoot
Orzo pastasalade I tomatencoulis I truffelmayonaise
Kastanje champignons I balsamicocream I romige truffeldressing i zoute crumble
Crème van wakamé I Japanse mayonaise & chips van nori I zoetzure radijsjes I tuinkers
Crème van champignons I cantharellen I salsa van kruiden en look
Zure room I lagoustines
Gekonfijt fruit I gekarameliseerde walnoot I brioche I ui-peperkoek confituur
Gemarineerde ananas I geroosterde maisribbetjes I looksaus en smokey BBQ saus
Aberdeen Angus (225gr.)
Parijse champignons I zeekraal I sjalot I truffelsaus I mini krieltjes
Pasta
geserveerd met 4 kleurige peperkorst en Himalayazout I slaatje I frietjes (Bavette heeft een kenmerkende smaak en textuur die het onderscheidt van andere rundsvleessoorten. Het vlees is rijk aan smaak en heeft een grove textuur. D smaak van bavette is complex en heeft een licht zoete, nootachtige ondertoon. Het is een mager stuk vlees dat toch heel sappig en mals kan zijn).
Wintergroenten I nsaus en aardappel naar keuze
In kruidige roomsaus of lookboter (9st.)
geplette aardappelen I look-citroen en basilicum roomsausje I Mediterrane groentjes
Mini prei en venkel I puree I saffraansaus I kerstomaat
Vanille-ijs I romige karamel I salty caramel crunch
Espuma I chocolate speculoos & hazelnoot crunch i coulis met Kirsch
Met notenbrood
Quinelle mascarponeroom I coulis van rode vruchtencrumble I bosvruchten